Известие

Collapse
No announcement yet.

мнение за алфа 145 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мнение за алфа 145 1.9 JTD

вече горд собственик на алфа ромео 145 1.9 жтд която е наистина гледа и поддържана с любов.
    Last edited by alfata_1; d.m.y г., 21:09.

Не е лоша,дано не е имала сериозен удар от пред. Маската/решетката/ е от 146ца....
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
    Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
    Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

дали наистина е удряна,какво принципно трябва да се гледа на дизелите,с кое да внимавам като копувам такава?
      даите малко помощ.и мнения за тази която съм посочил.
      гледам запазена изглежда кожен салон,а цената нормално ли ви се струва.притесняваме да не би да и има нещо сериозно.

Comment

Маската е от 146 преди фейслифта. Това не означава задължително сериозен удар, но на мен ми изглежда, че джамбазът не е намерил ФЛ маска 2-ра ръка и за да спести лев, е купил 2-ра ръка от пред ФЛ, които се намират под път и над път.

Аз бих ти препоръчал да видиш тази. Колегата е съфорумец и колата си има поне няккава история. На пръв поглед цените на двете са почти еднакви, предвид сумата, която ще ти се наложи да дадеш за първоначалното обслужване на новия внос - ремъци, ролки, това-онова, 99% съм сигурен, че колата няма и гуми. Отделно тези 165к км са абсолютно нереални.
        Ако все пак държиш на новия внос, задължително я закачи на компютър, гледай за сериозни удари и двигателя. Другото е жълти стотинки
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от alfata_1 Покажи съобщение
          дали наистина е удряна,какво принципно трябва да се гледа на дизелите,с кое да внимавам като копувам такава?
          даите малко помощ.и мнения за тази която съм посочил.
          гледам запазена изглежда кожен салон,а цената нормално ли ви се струва.притесняваме да не би да и има нещо сериозно.
          Защо ли коженият салон поразително ми прилича на "копнат" от 147. Може и да греша.

Comment

Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщение
            Защо ли коженият салон поразително ми прилича на "копнат" от 147. Може и да греша.
            От 145 си е
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

За тая цена не можеш да си много придирчив.
              И задължително я заведи на диагностика в клубен сервиз

Comment

а за двигателя как да се ориентирам дали е читав,другото което ме притеснява е съединителя и маховика ,особедно маховика че е доста цифра.
                споделете страдат ли от тези въпросни маховици тези мотори.

Comment

моята като я купих - на втората седмица се предаде маховика... КОментираха се едни цифри като нов, чак лошо ми стана.... На първата морга обаче ми дадоха маховик за 300 кинта, с който карам вече трета или четвърта година... Освен тоя маховик, за тия години и 40 000 км съм сменял двата носача, един накрайник и халогените, че са ниско долу и се чупят... Май с това се изчерпват проблемите на тая кола...
                  AR 166 2,4 jtdm
                  NT II 2,7 tdi
                  Peugeot 206 1,1
                  AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Моята е същия цвят,притежавам я от почти година и пробег от 10к километра не ме е оставяла на пътя за сега.Моя съвет е да се замислиш дали искаш кола с 2врати,аз като копувах моята имах парите извадих ги платих я без оглед в сервиз(малко съжалявам за което)след това останових че километрите не са реални но мотора е здрав не бута маслото варви нормално.Според мен оглеждай пробвай отиди до сервиз да я погледнат да не съжаляваш после но за тези парички е добра оферта като знам как аз дадох 3к преди година е вярно беше обслужена но нямаше гуми.Цялата работа опира и до късмет успех ти пожелавам преди да я вземеш прецени дали ти допада возията и това че е двуврата.Успех
                    Last edited by dingila; d.m.y г., 22:51.

Comment

Working...
                    X